Meistä

Puimala Oy

Puimala aloitti toimintansa loppuvuonna 2020. Vaikka yritys on vielä nuori, meiltä löytyy aiempaa yrittäjätaustaa sosiaalihuollon avopalveluiden sekä sijaishuollon toimijoina. Moniammatilliseen tiimiimme kuuluu sosionomeja, yhteisöpedagogi, nepsyvalmentaja sekä perhepsykoterapeutti (kriisi-ja traumaterapia). Kaikilla työntekijöillämme on pitkä ja laaja-alainen työkokemus. Meillä on kokemusta myös työvalmennuksen ja ammatillisen kuntoutuksen palveluiden tuottamisesta.

Henkilöstöllämme on monipuolinen koulutustausta, sekä työ- ja elämänkokemusta työskennellä eri-ikäisten asiakasryhmiemme kanssa. Olemme yrityksemme arvojen mukaisesti luotettava yhteistyötaho tilaaja- ja palveluidemme käyttäjäasiakkaille.

Yrityksemme arvot

Tasavertaisuus, oikeudenmukaisuus ja luotettavuus, ja ne näkyvät työtavoissamme. 

Kohtaamme asiakkaamme tasavertaisina toimijoina ja asetamme tavoitteet työskentelylle yhdessä. Sosiaalinen oikeudenmukaisuus tarkoittaa meille ennen kaikkea sitä, että toimimme reilusti, molemminpuolisella vastuulla ja toimintamme tarkoituksena on vahvistaa asiakkaidemme mahdollisuuksia saavuttaa tavoitteitaan ja kokea onnistumisia.